...
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce inseamna la GermanDent un implant dentar ieftin?

implant dentar ieftin
La clinica dentara GermanDent folosim de peste 20 de ani implanturi dentare premium: Alfa Bio Israel, Dentinum South Coreea si PAL Top USA.

implant dentar ieftin

Cum reusim sa transformam implant dentar renumit pe piata mondiala intr-un implant dentar ieftin?

Simplu! Reducand la maxim manopera!

Implanturile dentare sunt piese din titan, un material scump ca atare. Dupa prelucrare, sterilizarea cu raze gamma si tratarea suprafetei surubului cu diferite materiale care sa ii faciliteze integrarea si acceptarea in oasele maxilare, pretul creste exponential.
Tinand cont ca implantul dentar este cea mai moderna, recomandata si sigura procedura de inlocuire a dintilor lipsa, dar ca pretul pietei-de multe ori exorbitant-restrictioneaza accesul pacientilor la aceasta metoda, noi, echipa Germandent am decis sa reducem la maxim manopera, pentru a oferi pacientilor implant dentar ieftin.

implant dentar ieftin

Ce inseamna ca atare un implant dentar ieftin?

Un implant dentar ieftin este, in acceptiunea GermanDent, un implant dentar premium, cu o experienta si o proba a timpului dovedita, dar inserat cu o manopera decenta.
In aceasta situatie, pana cand decidentii nostri vor oferi in Romania o subventionare a acestei proceduri, noi vom veni in sprijinul a mii de persoane carora le vom oferi atat zambetul mult visat, cat mai ales capacitatea de a mesteca, de a se alimenta si de ce nu, a trai cu demnitate.
Sa nu uitam ca digestia incepe in gura. Majoritatea cazurilor de gastrite si ulcere gastro duodenale au ca si cauza edentatiile ( totale sau partiale).

implant dentar ieftin

Desi noi, medicii stomatologi suntem de multe ori prezentati ca si ” creatori de zambete”, noi suntem de fapt responsabili de starea de sanatate a populatiei!
Sigur ca materialele dentare moderne – incepand cu zirconiu, ceramica pe zirconiu – au o estetica fabuloasa, dincolo de zambetul pacientului, noi eradicam focarele infectioase sau inflamatorii dento- parodontale, redam starea de sanatate orala, reabilitam masticatie si fonetica in raport de 100%.

Toate astea FARA DURERI, RAPID, SI CU ONORARII DECENTE, PENTRU FIECARE!

implant dentar ieftin

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, si peste 20.000 de pacienti tratati, medicii stomatologi de la Germandent iti ofera tratamente de calitate personalizate nevoilor tale, precum si implant dentar ieftin. Totul se desfasoara rapid, fara durere,  aproape ca nu iti vine sa crezi!

Dr. Brandusa Radici este absolventa a doua facultati: Facultatea de Medicina Generala si Facultatea de Stomatologie. Fiind medic generalist, Dr. Brandusa Radici se ocupa de toti pacientii cu comorbiditati asociate, probleme cardiace, oncologice, boli autoimune etc.

🔝 Programati-va acum: click aici 🔝

Leave a comment